Det koldeste land i verden

Romanen udkom 30. oktober 2015 på forlaget EgoLibris. (Omslag: Peter Fröhlich)

forside, det koldeste land i verden

I en anmeldelse på Bogrummet gav Vibeke Holm Andersen (3. jan.) romanen fire stjerner, og den lå som nummer 1 på månedens TOP 10 i januar 2016: http://bogrummetwp.dk/boganmeldelser/det-koldeste-land-i-verden-af-brian-dan-christensen-2/

På bloggen B for Bog gav Lars Poulsen (12. dec) romanen fire stjerner: http://bforbog.dk/det-koldeste-land-i-verden/

Bibliotekernes lektørudtalelse kalder DET KOLDESTE LAND I VERDEN (December 2015) for en : “vellykket udviklingsroman, der balancerer mellem det humoristiske og det alvorlige (…) troværdigt og nuanceret skildret.”

DET KOLDESTE LAND I VERDEN er en fortælling om at tage skridtet fra barn til voksen. Vi møder Daniel Enevoldsen, der vokser op med sine søskende i et religiøst kollektiv i en flække ude på landet.

Da der flytter to hippier ind på Overgården, og Daniel får øje på deres smukke datter, Siva, gennem et hul i hækken, begynder han at sætte spørgsmålstegn ved flere af Genkomstkirkens læresætninger. Ikke mindst fordi både Siva og hendes mor ofte går rundt uden en trevl på kroppen.

Historien foregår i 1984, hvor Daniel oplever den første begravelse i familien, den første forelskelse og gør sig sine første erotiske erfaringer, dog ikke med samme pige.

DET KOLDESTE LAND I VERDEN er en både mørk, eksistentiel og humoristisk roman om at træde i karakter som næsten-voksen uden at miste sig selv, sine drømme eller sin familie undervejs.

%d bloggers like this: